2014. június 4., szerda

Pánik...hangulat...

Ismertek...tudjátok, hogy mindig nagyon félek...valahogyan most ez még jobban érvényességre jut...
Pedig hol van még a kedd?...
Az a hülye agyam egyszerűen nem akarja befogadni a pozitívat...
Annyira élénken élnek bennem a sikertelenségek láncolatai...
Az a nyavalyás horoszkóp is őszre ígéri a gyermekáldást...én vagyok a hülye, hogy nem bírom ezt az agyam legmélyebb szegletébe száműzni...


9 megjegyzés:

Csigusz írta...

Nem vagy hulye. NEm csoda, hogy igy erzel. Nekem juliusban volt uccso beulti es iden Marciusig a gondolatatol is kikeszultem, hogy megint menjek. Ezert mi pihenunk, igy egy ev kulonbseggel lesz megint probalkozas. De volt ilyen nekem is hogy feltem, ugyanakkor csinaltam megis. Ez ket kulon fajta dolog. Persze nekunk kozben vannak ezek a vizsgaltok is, de mondhattam volna fel ev utan decemberben hogy marpedig szeretnem megprobalni...
Ennek most se fule, se farka, de azert leirtam.

Pocilakóra várva írta...

Csigusz!
...és én örülök neki, hogy leírtad! Köszi!

Pannaa írta...

Nem is könnyü ez az egész.
Ölellek... és nagyon szurkolok!

Pocilakóra várva írta...

Pannám,
Köszönöm!

Heniiii írta...

bennem is folyton ambivalens az egész. már alig kezdeném újra, de ha ott leszek, hogy indul a dolog, automatikusan "akarom én ezt?" kérdés fog lebegni a fejem felett a kudarcoktól tartva. (a pozitív teszt is ugyanez az érzés, nem felhőtlen öröm, mert újabb fokozatra kapcsolt bennem a rettegés).

tudom, könnyű mondani, de ezekben a napokban csinálj valami mást is, ami nem rutin dolog az életedben, hogy legalább picit elterelje a figyelmed :) drukkolok nagyon!

mrsg írta...

Pci, ilyen elozmenyekkel szerintem normalis hogy igy erzel. Az sem baj ha nem tudod befogadni a pozitivumot (egyszer mar kifejtettem hogy a pozitiv gondolkodastol jobban erezzuk magunkat de nem attol leszunk terhesek)es remelem odaig azert nem engeded elfajulni a gondolataid hogy azt gondold azon mulik a sikeresseg vagy eppen sikertelenseg hogy eppen mit gondolsz. Olellek millioszor es majd mi gondolunk helyetted pozitivat hatha atszall :)

Pocilakóra várva írta...

Henii,
Nagyon köszönöm!

Marcsy,
Nagyon köszönöm, Nektek megy a pozitív gondolkodás! :)
Drukkolok Értetek én is!

FElla írta...

Tökéletesen értem hogy mit érzel. Látod nálam le is kellett állítani a ciklust hiszen beülti előtt megjött. Most az más kérdés hogy a férjem szerint ezt én generálom és egy kicsit az orvos is elhitte. De nem tudom hogy mit lehet ezzel kezdeni. Én jövőhéten megyek pszichológushoz meglátjuk mond-e bármi használhatót.

Pocilakóra várva írta...

FElla,
Köszönöm!
Remélem hasznosítható lesz a psychológusnál eltöltött idő!