2010. április 9., péntek

Momentum...

Hajnesz bejegyzéséhez fűznék hozzá 1 apró momentumot.
Tegnap 1 kedves csajszi mondta, hogy velem álmodott, hogy babáztam...
Kérdeztem tőle, hogy az övével? Mire azt felelte, nem, a sajátommal.
Sötét hajú babyt látott, de a nemét nem tudta megmondani.
Ez kísértetiesen hasonlít az IVF alatti álmomra...
Állítólag be szoktak jönni az álmai...
Csoda lenne...
De nem hiszek én már semmiben, a csodát majd akkor elhiszem, ha tényleg egyszer lesz sajátom...

2 megjegyzés:

Mátébogyó írta...

Nincs álomfejtő könyved?
Köszi a díjat, igyekszem kipakolni meg minden, de kissé el vagyok maradva az írással-olvasással... De szerencsére javul a helyzetünk (még ha csak 1 picikét is)!

Hajnalka írta...

Sziasztok! A csodában én mindig bíztam, s lásd! Olvashatod, blogom róla szól. Soha nem mondtam le, csak nem akartam görcsösen, s belenyugodtam, hogy majdcsak megadatik. Persze sokat gondoltam rá, csak már annyira nem bántott a dolog, hogy miért pont velem történik ez. Nem kerestem az okát. Csak elkezdtem magammal is jobban foglalkozni, tisztítani a szervezetemet, erősíteni magamat és önmagamat, sportoltam -amit most sem ártana, mivel nem érzem jól magam a bőrömben-, s találtam egy hobbyt, amiben kiélhettem magam a kézimunkázás. Nagyon sokat segített nekem. Elfeledtem mindent, s örömet okozott, levezettem a feszültséget. Nem hazudok, tényleg így volt. Ez a szenvedélyem most is meg van, s örülök, ha valami elkészül. Igaz, most kevesebb időm
van rá, de sebaj.
Tényleg megnézhetnéd azért egy álmos könyvben mi lehet a jelentése ennek az álomnak!
S a csodákban most is hiszek! Próbálj hinni! Persze nemkell fanatikusan templomba járni, szektához csatlakozni -én sem teszem-, nem is kérnék ilyet senkitől. De abban hiszek ha kérünk valamit, többen szeretnénk, akkor biztosan sikerülni fog. De nem beszélek erről, mert nem szeretnélek erről meggyőzni, majd egyszer remélem megtudod miről írtam itt.
Szép napot!