2010. május 14., péntek

Esőzés

Tegnap már csak zokogtam...találtunk 1 "szerelmes" levélre szóló blankettát a postaládánkban...többen is megjegyezték, hogy látják rajtunk, nagyon ránk jár a rúd...hát, most erre mit mondjon az ember?
A hangulatomon az amúgy sem kedvező idő még tovább ront...már futni sem járok; de hogyan is tehetném, hiszen napi szinten tombol az eső.

3 megjegyzés:

Mátébogyó írta...

Igen, nagyon kedvet szegő ez az időjárás...! :-((

Hajnalka írta...

Nálatok is ilyen időjárás van! Hihetetlen meddig tart ez az esős időszak. Kimozdulni sincs kedve az embernek. Akkor még egy gyereket lekötni bent egész napra? Nem egyszerű. Jó lenne ha végre megoldódnának ügyes-bajos dolgaitok.

Névtelen írta...

Szia!
Az eszem megáll! Írtam neked majdnem egy levl nagyságú kommentet erre,elmegy a net és elveszett! Mostantól előbb megírom szövegszerkesztőbe,hogy tuti meglegyen!
Most csak a lényeget írom. Sajnos még Fizikáznom kell. már tisztább a kép a fejembe rólad,bár még mindig nem olvastam el mindent. Nem vagyok olyan helyzetben,mint te,de azért ha nem baj lézengek itt egy kicsit. Ha a nap is nem is ragyogja be a napodat,azért én megpróbálok mutatni valamit,ami a szívedet igen. Ennek e történetnek részese vagyok. http://biborka.blog.hu/ Eleinte mindeki sajnált minket. Feleslegesen. Tudom-tudom. én csak mindig olvasnivalót ajánlgatok,de nekem ez az életem. Nekem ez segít és hiszem,hogy néha másoknak is. Na de most megyek..a fizika ott virít az asztalomon...:(
Majd még jelentkezem.
MoBóka