2014. szeptember 26., péntek

Agymenés...

Miután ismét szegény Tina végigolvasta az eszement agymenéseim, jól kibőgtem magam, aztán tényleg átadom magam az érzésnek, hogy bármit tehetek, ha velünk akar/nak maradni, akkor úgy lesz; ha pedig, nem, akkor meg is feszülhetek...
Teszem úgy a dolgaim, mintha mi sem történt volna...

8 megjegyzés:

NMartina írta...

és milyen JÓL teszed! :)

Csigusz írta...

Ez egy jo terv szerintem is. :)

FElla írta...

Igen ez a helyes hozzáállás. Én abban sem hiszek hogy fejben dől el. Nem tudjuk befolyásolni, rajtunk kívül áll. Ahogy Martina is mondja, nem mi irányítunk.

Heniiii írta...

csinálj valami olyat (de kímélőt) kérlek, ami felvidít, ne hagyd magad belesodródni a bánatba, mert nem tesz jót a biokémiai folyamatoknak a szomor. tudom, tudom, nem könnyű, de akarattal keress kérlek valamit vagy valakit, ami vagy aki feldob most! kérlek :)

Pocilakóra várva írta...

Köszönöm Nektek!
Heni,
Hogy kímélő, vagy sem, de már pakolásztam; a téli ágyneműt húztam fel(cirka 3-3.5 kg). Nem ezen fog múlni, legalábbis ezt hiszem. Természetesen nem zumbázom, nem bringázom. Megittam 1 cent páleszt, 1 pohár Sangriát...és utánam a vízözön...

Pinkman írta...

Ágynemű pakolászás:) Imádlak, Poci, hozzánk is jöhetnél:) Ha ez dob fel, legyen ez, csak pozitívan.
Sokat gondolok Rád! <3

andi565 írta...

Mi lenne, ha gondolatban berendeznéd a babaszobát? Neten válaszd ki a bútorokat, ágyneműt stb. és helyezd be őket a leendő gyerekszobába :)Képzeld el, ahogy a pihe-puha újszülött a válladon pihen :) Nézz valamilyen vígjátékot, vagy sorozatot,( Jóbarátok pl.)esetleg filmet a magzati életről vagy a játssz valamit a Facebookon. Nekem a mindig segítettek :) Drukkolok :)

Pocilakóra várva írta...

Pinkman,
Csak szólj, nyugodtan! :)
Andi,
Most a séta az, ami kikapcsolt. De köszönöm!