2012. január 20., péntek

Vonzás törvénye

Nem szólt semmit...de hogy azért-e, mert nem volt rá lehetősége, vagy szépen hátulról támadott be, nem tudom...közölték ugyanis, hogy létszám leépítés várható...mire közöltem is, hogy akkor nekem kell mennem, evidens...őt nem küldik el, a helyettes kolléganőt nem küldhetik a határozott időtartamú szerződése miatt; akit helyettesít-gyermekei vannak, akkor ki is marad? Hogy nem én, az is tuti...s hogy mi várható és mikor?...
Ja, és ha meg mered mondani a véleményed, akkor még Téged csesznek le...szép kis eset...
Akinek segítsége van, otthon van a gyermekeivel, ő sír a legjobban, és a fejemhez vágja, ha vele bármi történik ezután, akkor a hitelei az anyjára, vagy a gyermekeire maradnak...na, erre már elsírtam magam, hogy nekem mivel könnyebb, mert nincs gyerkőcöm?
Mert nincs még plusz kiadás?..ezt már annyiszor megkaptam.
A lelki hátterét azonban senki sem nézi...szerintük olyan könnyű volt talpra állni a sikertelen IVF-ek után?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát szerintem amikor munkahelyről van szó, akkor tényleg nem a lelki oldalát nézik az emberek a dolgoknak, hanem az anyagiakat, ki hogyan tud helyzetben maradni és ha szükséges a váltás, akkor milyen esélyek vannak. És hát gyerkőccel tényleg nagyobb a felelősség és hátránnyal indul az ember mindenhol. Ne vedd magadra, szerintem ezt nem kell. Remélem megoldódnak a munkahelyi gondok, ez a lebegtetés idegtépő lehet. De állítólag mindenhol ez van.

Névtelen írta...

Ja-ja! Hányszor megkapjuk, hogy neked nincs gyereked! Könnyű neked, mert nincs gyereked! Túlórázzál, mert nincs gyereked, gyere reggeli ügyeletre, mert nincs gyereked. És a marhák találgatnak, biztos nem is akar gyereket, vagy volt egy csomó abortusza és azért nem lehet.
Nem másod, hanem sokadrangú állampolgárnak érzem magam lassan már egy múzeumban is, ami telve van gyerekes szülőkkel, ránk meg furcsán néz mindenki, mert ketten andalgunk. Azért megnézném, ahogy bármelyikőjük csak egyetlenszer hasba szúrja magát a legvékonyabb tűvel, pedig még tán ez a legegyszerűbb az egészben.
Milyen a munkaszerződésed? Ha elküldenek, kellene kapnod végkielégítést? Van reményed új álláshelyre?

kimini írta...

szia!
Zugolvasó jelentkezik :)
Szerintem az új munkatörvény támogatja továbbra is az IVF-et. Jelentkezz be újra IVF.-re még ha nem is vállalod, húzd a kezdést, de legalább igazolásod lesz róla, hogy elkezdted és akkor nem küldhetnek el.
Szerintem ha maradni akarsz a munkahelyeden, szard le másnak a problémáját, a lényeg, hogy ne tudjanak elküldeni, a mai világban amikor alig találsz magadnak munkát.
Nekem 2 gyerekem van, de akkor is úgy gondolom a mai világban ha nem harcolsz letipornak. Gondolod, hogy más nem ugyanúgy gondolkodik.
minden jót kivanok