2012. február 21., kedd

:(

Egyre jobban kavarják a szószt a munkahelyen...olyan is, akiről eszem ágában sem volt feltételezni...
Az aktuális sírás is megtörtént már...jelenleg azon töröm a fejem, hogy hogyan tudnék ráhangolódni normálisan a hétfőre...azt hiszem, sehogyan sem...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekimész és punktum! Nincs kecmec! Mellesleg a kedves kollegina sanda pillantásától is megszabadulsz egy időre. Bizodalmam szerint 3 évre minimum!

Hajnalka írta...

Drága! Hidd el pozitívan mint én! Sokáig tart az út oda, hogy ez a felfogás kialakuljon valamennyire, de nem lehetetlen. Én is így kezdtem, hogy örömet nem tudtam látni szinte már semmiben sem, de ez átalakult, amit olvasod :) s most már egészen más szemmel nézek és látok dolgokat. Nem mindig egyszerű, de ugye mi az ebben a mai világban. HIdd el sikerülni fog összejön a bébi is most! Ma 10 milliószoros nap van. Keress rá mit jelent,írd le a papírra mi az amit el akarsz engedni, s mi az amit szeretnél bevonzani (ha hiszel persze ilyenekben, amit el szeretnél engedni azt égesd el a fehér gyertyával amit a leírás megkezdése előtt meggyújtottál, s hagyd elégni. Csak nyerni valód van!
A melót nem könnyű manapság idegekkel bírni az tuti, mert az emberek nagyon rosszak lettek egymáshoz! Próbálj meg te változni, s minden másképp lesz az tuti!

Sok-sok jót kívánok neked, s azt hogy a mostani programotok végeredménye egy egészséges gyermek legyen, aki most fog megfoganni, s 9 hónap után a kezedben foghatod!!!! Tiszta szívből kívánom mindez beteljesülését!