2010. július 7., szerda

Telefon...

Tegnap felvettem a kapcsolatot a riporterrel, de mert vezetett, megegyeztünk abban, hogy mail-ben elküldöm a férjem tel.számát, és ő majd visszacsörrent. Meg is történt, de a drágám már más alkotáson töri a fejét, és végzi az összeszerelést, ezért egész estig nálam volt a telefonja, még takarítás közben is, nehogy lemaradjunk a számunkra fontos telefon hívásról. Telt az idő, de a telefon csak nem akart megcsörrenni, ezért elsétáltam a boltba, nála hagyva a telefont. Nem telt el 5 perc, és jött utánam, hogy visszahívta a srác, és vagy a héten, vagy a jövő héten jönnek forgatni. Láttam rajta az izgalmat, de higgadtan beszélt a riporterrel...:)
Kérdezte tőle, van-e műszaki végzettsége; és ha készítenének képeket, átadhatnák-e a BME részére hozzászólásra, elbírálásra?...:)
Ja, a lényeg, több ilyen alkotó is van az országban, 1 riportban megjelentetnék őket, és ha minden jól alakul még támogatást is kapnának!
Ahogy Timi mondaná: "Ámen!":)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Ezek szuper hírek!!!!!! :) Adás után biztosan lesz egy csomó érdeklődő a párod "alkotása" után, és beindul az üzlet!!!!! :)
Nagyon drukkolok!!!!!!

Puszi: Ditke

Hajnalka írta...

Szia! Hurrááááá!!! Mondom én, hogy nézni fogunk titeket!!!

A vizsgálatod remélem mihamarabb sikerül megejteni, s akkor 1 lépéssel előrébb lesztek, ha tudjátok minden okés e vagy netán kis gyógyításra szorul. Aztán tessék megírni a folytatását az ügyeknek!!!

Linsy írta...

majd írd ki, hogy mikor lesz leadva az adás, meg szeretném nézni. :D
puszi