2011. szeptember 16., péntek

Fásultság!?...

A műtétet követő napon, mint máskor is Férjem unokahúgáék hoztak haza, vagyis pontosabban a férje, mert neki angolra kellett mennie, de az angol végeztével beugrottunk érte is.
Ott ért 1 atrocitás, amikor is a kedves édesanyja-aki egyébként Férjem keresztanyja- nekem esett, hogy minek kell erőltetni a lombikot, az egész gyerkőc-témát? Majd jön, ha akar...
...nem szóltam, mint mostanában mindig, ha ér valami sérelem, inkább nyelek egyet, de elraktároztam magamban...és most a műtét után, ahogyan számba vettem tegnap is, tényleg elengedem ezt a témát...nem vagyok anya típus, ez van, ezzel kell élnem...csak tudnám, hogy ezidáig minek hajtottam ezt ennyire?...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Mary!

Beszélsz már hülyeséget.......!!!!! Már hogyne lennél anya típus!!!!!!!!! :) Badarság!!!!!

A Keresztmamát legszívesebben fenékbe rúgnám, már bocsánat!!!!! Neki van gyereke???? Akkor örüljön neki, és ne akarjon beleszólni az életetekbe hogy nektek mi lenne a jó!!!!! Ne hagyd hogy "agymosást" végezzenek nálad!!!!!!

Éppen itt az ideje hogy kinyíljon a szemed, és úgy éld az életedet hogy TE vagy a legfontosabb!!!! Ne úgy hogy mit vár el tőled a környezeted!!!!!! Ezt tedd helyre a fejedben, és minden rendben lesz!!!!

TE és a PÁROD vagytok a legfontosabbak, az hogy TI mit szeretnétek és nem mások elvárásainak megfelelni!!!!!
Ezt próbáld meg magadba sulykolni, és a sok "energiavámpír" messze el fog kerülni!!!! :) Légy erős!!!!! :) Menni fog!!!!!!!! :)

Gyógyulj fel mihamarabb, és mint mondtam hagyd a negatív kisugárzású embereket, mert csak lehúznak a mélybe, és onnan egyre nehezebb lesz kievickélni!!!!!!

Puszi: Ditke

andi írta...

szia
annyira sajnálom, hogy még a családod néhány tagja is "bánt" és nem áll ki melletted..könnyű azoknak,akiknek van saját gyerekük..mi igazán nem is tudjuk megérteni az érzéseiteket...azt a nagy vágyat, amit egy kis élet jelentene..ne add fel kérlek, ha már ennyit harcoltál a babáért..őszintén csodállak és tiszta szívemből kívánom, hogy adasson meg neked is az anyaság semmihez sem fogható érzése..
sok erőt és kitartást nektek!!!
andi (Bogi világa...)

Jeanner írta...

ekkora parasztot... meg amúgy is, mi köze hozzá???